Ne hagyja, hogy a tudáshiány hátráltassa vállalatát! - KVX Logistics

A vállalat igényeire szabott szakértői oktatás a fuvarozási és logisztikai munkaerő számára. Fektessen be cége jövőjébe a KVX Logistics képzéseivel!

Kérjen igényfelmérést és cégre szabott oktatást!

Szakértő oktatók

Oktatóink a logisztikai iparág különböző területein gyakorlott szakértők, legyen szó raktári folyamatokról, légi, tengeri vagy közúti szállítás fókuszú oktatásról.

Kiváló ár-érték arány

Az oktatási tematikát a cég logisztikai, fuvarozási, raktározási folyamataira szabjuk. Figyelembe véve az áru jellegét, a szállítási módot, stb. Így Ön semmiért nem fizet feleslegesen!

Cégre szabott tudás

A képzés specifikus jellegéből adódóan a munkavállalók a tanultakat a legjobban az Ön cégénél tudják kamatoztatni.

A KVX Logistics külső logisztikai szakértő csapatként segít a vállalatoknak a költségek csökkentésében, az időmegtakarításban, valamint a jobb és hatékonyabb munkavégzésben. Éppen ezért tevékenységünkbe jól beleillik a szakmai képzések tartása, amely a tapasztalt és szakképzett munkaerőhiányra nyújt időhatékony és ár-érték arányban kiváló megoldást ügyfeleinknek.

KVX logisztikai oktatás:A megoldás az Ön személyzeti kihívásaira

Akár fuvarozási szolgáltatásokat rendel vagy éppen nyújt egy vállalat, nem könnyen talál jól felkészült szakembereket. Az elérhető jelöltek magas munkabérért dolgoznak és könnyen továbbállnak egy vonzóbb ajánlat reményében.
A vállalat senior munkatársai pedig az üzletmenet biztosításával és fejlesztésével vannak elfoglalva, a tudásmegosztásra ritkán marad kapacitásuk.
A KVX partnerként abban segít Önnek és cégének, hogy a nem vagy kevésbé tapasztalt munkatársak fuvarozási és logisztikai ismereteit bővítse, aktualizálja. Az oktatás során kifejezetten azon területekre koncentrálunk, ami a feladatkörük ellátáshoz szükséges.

Nem szükséges magas munkabérért tapasztalt munkavállalókat keresnie, alkalmaznia és pótolnia, helyette bízza a szakmai képzést a KVX szakértői csapatára!

Milyen területeken elérhető az oktatás?

Munkatársai készen elérhető modulok alapján ismerkedhetnek meg többen között a közúti fuvarozás alapjaival, a rakományok típusával, a költségtényezőkkel, a tranzit idő számítással, az országbeli sajátosságokkal vagy éppen a jogi szabályozó környezettel az alapoktól a legapróbb részletekig.

  • A közúti áruszállítási ügylet szereplői, feladatuk és a felelősségi körök.
  • Rakomány és fuvareszköz típusok, útvonalak, vezetési és munkaidő, országbeli sajátosságok.
  • Alapvető logisztikai, fuvarozási fogalmak, rövidítések megismerése.
  • A fuvarozást rendelő felelősségi köre és teendője eltérés, probléma esetén.
  • A szolgáltatást nyújtó felelősségi köre és teendője eltérés, probléma esetén.
  • A fuvarozás és szállítmányozás jogi szabályrendszere, kiemelten a CMR Egyezmény értelmezése és gyakorlati alkalmazása.
  • A sikeres és hatékony fuvarozási pályáztatás menete és tudnivalói.

Amennyiben kíváncsi a választható oktatási modulokra és a teljes oktatási tematikára, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan  Dolgozunk?

A KVX Logistics-nál arra törekszünk, hogy hatékony és jó ár-érték arányú logisztikai megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. Folyamatunk egyértelmű és átlátható:

Ingyenes konzultáció

Szállítási és logisztikai szakértőinkből álló csapatunk ingyenes tanácsadást nyújt Önnek, hogy felmérje és megértse a munkavállalók képzésére vonatkozó igényeit.
1.

Tananyag összeállítása

Oktatási anyagunk 18 modulra bontva megrendelhető bármilyen kombinációban. Az előzetes igényfelmérés alapján cégekre szabottan is tudunk oktatási anyagot készíteni, kifejezetten az oktatandó munkavállalók feladatkörének a hatékony ellátását megcélozva.
2.

Oktatás

A témában szakértő oktatónk az egyeztetett időben a helyszínre érkezik, és lezajlik az oktatás.
3.

Számlázás

A megállapodott feltételek alapján, egyértelmű és átlátható számlázással dolgozunk.
4.

Hosszú távú partnerség

Az oktatás mellett olyan megoldásokat kínálunk, amelyek pénzt takarítanak meg, és javítják cége logisztikai folyamatait. A folyamat során olyan megoldásokat kínálunk, amelyek pénzt takarítanak meg, és javítják logisztikai folyamatait. Forduljon hozzánk még ma, ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról és arról, hogyan segíthetünk vállalkozásának!
5.

Forduljon hozzánk még ma, ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról és arról, hogyan segíthetünk vállalkozásának!

Kérjen cégre szabott oktatást  szakértőinktől!